Heej alla glada och oglada!

Idag torsdag, börjar med att jag tar fel buss, sen är jag jätte säker på att vi har matte på morgonen, men vi hade tydligen engelska?!? :O så fick skynda mig tillbaka till skåpet för att byta böcker då när jag redan var sen.. aja. Det går ju inte bra alla gånger. Så var det en halv jobbig skoldag, sen när jag kom hem stekte haf super goda pannkakor, så där lite brända i kanten. muuumsigt var det!!! läxa på läxa på läxa.. känner hur jag snart måste börja ta tag i allt, men hatar verkligen läxor, varför kan man inte bara göra allt i skolan och kanske gå en timma längre?  iaf, helgen kommer bli bäst, ska kanske jobba dock.



Why is it so hard to forget?


Tjalalalala

Hej är vänner ovänner och oskända, som klickar sig in på min blogg, det är uppskattandandet!  det är förvånnans värt många som har vart inne på min blogg måste jag säga! Men för tillfället känner jag ingen anledling att skriva om vad jag ska göra, eller har gjort. för det är låångt ifrån intressant. Istället skriver jag bara lite kallprat om ingenting, och jag tror starkt på att det är intressantare! thehe;P

Kan ju också dra ett skämt, bara för att jag är lite sån ;P
Vem frågar man om man vill veta vad klockan är?
svar: Urfadern! :D





En halv gammal bild på Elin, Miig :D


hör av er allt folk om ni vill hitta på nåt:))

Tjaoo

I skooolan nu! :D

Tjao, sitter i data salen nu, och ska snart ha datakundskap Yeah;) hahaah, inte precis.. sen slutar jag för dagen. då ska jag hem till familjens television. Imorron ska vi bara ha svenska sen vara hemma, för min del blir det ett evigt läxgörande! nu tycker rebecka att vi ska en grupp bild med halva klasen, haha !

Min dag i största allmänhet!

Skoola dåe, lektionerna var: Foto, Lunch! Matte och Historia..
Helt okej dag faktisk, lite små tråkigt på vissa lektioner och jätte tråkigt på matten! usch hatart! ingen i klassen gillar våran mattelärare, hon är så dålig ;s Men bäst är iaf rasterna, allt blir bara bättre och bättre med klassen och allt, och det är ju bra det så det inte blir sämre :P hehe, efter plugget (det fixar sig alltid) haha, nej, men efter plugget följde jag med Rebecka till synsam, och fixa massa med hennes glas ögon, åh du Boman, även om jag inte sätt dig i glasögon tror jag på att du är söt dom:) sen bussen hem till min efter länktade dator, och tv:n
Tjingeling!


Man säger att efter regn kommer solsken, är det då samma att efter solsken kommer regn?
Bör man se sig omkring och se vad här näst som kommer gå fel?
Eller är det bara så att först när lyckan kommer, kommer det mer i en evig mängd
Eller ska man brottas med skratt och gråt, lycka och förlust, i ett evigt livs spel,
varje dag utan att aldrig kunna vara berädd? men vad är lättast, skita i allt?
och bara ta det lugnt ta allt som det kommer, eller är det bäst att vara med?
Ifall man plöttsligt skulle falla bakflera steg? att aldrig riktigt leva ut, bara ha det kallt.
Jag tror att det är bäst att leva i nu:et och tänka "den dagen den sorgen" men är det lätt det?


Min helg:)

Jag är lite dålig på att uppdatera kanske ;P
Men iaf, bion var kanon bra! såg the ugly truth. Sen gick vi runt i stan åt på mcdonals och tog bussen hem till Brånnsan! där vi alla låg och snarka hela natten:D Sen på söndagen,  åkte Bonne och Patrik hem rättså tidigt, fyllde Brånns pappa Micke år, så det var lite fastrar och mostrar där en stund. Ungefär vid 2 gick jag hem, vilket som är typ 4,5 km. Duktigt vaah? ;P Sen vart 1 av 4 läxor gjord och jag satt framför tv:n retsen av kvällen :)

  


Valde en gammal söting bild på Emma och Martin (bonne och Brånn)
Ni är ibland dom bästa, puss<3


Tjaaoohh

Look at there  It's my new hair! :)

Look at there
it's my new hair! :D

Idag blir det bioo! med Brånn, Bonne och nån Patrik :D
lalalala, jag gillar mitt hår mer och mer! :D 
och det har inte blivigt en ändå läxa gjord idag..
inte bra;O


ELIIIN HAR SKAFFAT BLOGG!! :D

Nu har även jag skaffat blogg. :P har inte så mycket att säga.. men tror inte att så många kommar att läsa det här ändå :P Iaf, imorron ska jag göra läxor om jag orkar.. sen lägga in en bild på mitt nyfärgade hår :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0